Uitnodiging van de Paashaas

Uitnodiging van de Paashaas

Uitnodiging van de Paashaas

Dit jaar organiseert de bewonersvereniging voor de 11e keer het paaseieren zoeken voor alle kinderen en kleinkinderen t/m 12 jaar.          

Op 1e paasdag zondag 9 april om 11.00 uur

En niet alleen gewone eieren maar ook een aantal gouden eieren zijn er verstopt.
En de vinder van een gouden ei krijgt nog een extra beloning!!!  

Als alle eieren gevonden zijn worden ze verdeeld onder alle kinderen en ontvangen jullie allemaal nog een aardige attentie. We hebben 3 zoekgebieden: voor 0 t/m 4 jaar, 5 t/m 8 jaar en 9 t/m 12 jaar en…natuurlijk voor ieder gebied een gouden ei!!. Dus het is de moeite waard om te komen zoeken!

We verzamelen om 11.00 tegenover de Averkampstraat op het parkeerterrein van de flat aan de Sweelincklaan.

Dit jaar kun je meedoen aan de wedstrijd wie de mooiste kleurplaat, tekening, knutselwerkje heeft gemaakt.

De paashaas wil graag weten hoeveel kinderen er komen helpen om te zoeken. Daarom moeten de kleurplaat/tekening/knutselwerkje worden ingeleverd vóór vrijdag 7 april bij Herman Castelijns of Frank Zebregs, hun adres staat in de nieuwsbrief. Vermeld de naam van het kind en de leeftijd.

Op de website staat en link in het nieuwsbericht over de Paashaas, klik op de link en je vind er een kleurplaat. Uiteraard mag je ook zelf online iets uitzoeken. Besluit je op het laatste moment om deel te nemen, dan ben je toch van harte welkom want…de paashaas zal ervoor zorgen dat hij voldoende eieren en attenties heeft.

Graag zien we je op zondag 9 april bij de flat in de Sweelincklaan.

Met vriendelijke groet,

De Paashaas.